eeee
Жлъчни камъни и лечение с хомеопатия

Жлъчните камъни са втвърдени отлагания от холестерол, жлъчни соли и билирубин в жлъчния мехур. Медицинският термин за това състояние е холелитиаза. Жлъчните камъни са най-честата причина за хирургично отстраняване на жлъчката.

Какво представлява КМТ - комплексна мануална терапия?

Често хората пренебрегват болките в гърба, кръста, врата, раменете, опашката и т.н., защото те се появяват и изчезват. С течение на времето обаче, тези болежки се превръщат в сериозни гръбначни заболявания.

ГРЪБНАЧНИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ СА НАЙ-РАЗПРОСТРАНЕНИТЕ ЗДРАВОСЛОВНИ ПРОБЛЕМИ СРЕД ЧОВЕЧЕСТВОТО! Те са съпроводени с невероятни болки, трудна подвижност, безсъние и в крайна сметка водят до увреждане на други органи и системи.

Гръбначните заболявания са ПЪРВОПРИЧИНАТА за много голяма част от заболяванията изобщо.

Безплатни изследвания за ХИВ в Сливен

Безплатни и анонимни изследвания за ХИВ за журналисти ще се състоят в Сливен, съобщават организаторите от РЗИ. От днес до 31 май представителите на регионалните и централни медии ще могат да изследват своя статус от 8.30 до 14.00 часа във вирусологичната лаборатория в Регионална здравна инспекция и Центъра по кожни болести в Сливен. Поводът е Международния ден за съпричастност със засегнатите от ХИВ/СПИН – 15 май. Международният Ден за съпричастност със засегнатите от ХИВ/СПИН традиционно се пада в третата неделя на месец май.

Отварят клиника за гръбначни заболявания

Днес ще отвори врати единствената по рода си в Европа клиника за гръбначни заболявания на бул. Джеймс Баучър 76 А в София. В нея ще се предлагат естествени и неинвазивни методи за лечение на заболяването сколиоза, което се свързва с изкривяване на гръбнака. Един от основателите на клиниката е доктор Майкъл Фарел, специалист по хиропрактика, дискова декомпресия и намаляване на сколиозата. Според него резултатите от нехирургичните методи за лечение на гръбначни заболявания, които ще бъдат прилагани в клиниката, са впечатляващи.

Новини
Препоръчваме