Годишен абонамент за деца

Годишен абонамент за деца

ГОДИШНА ЗДРАВНА АБОНАМЕНТНА ПРОГРАМА ЗА ДЕЦА

 

Уважаеми родители, организираната здравна абонаментна програма включва пакет от услуги свързани с лечение и профилактика на здравето на Вашето дете.

 

Основната цел на програмата е чрез регулярни хомеопатични консултациии и допълнителни специализирани прегледи да се осигури профилактика и активно наблюдение на развиетието на Вашето дете. Профилактиката на здравето е култура и отговорност на всеки от нас, а още повече за децата ни.

 

От страна на медицинския център, абонаментната програма включва следните ангажименти към Вашето дете в рамките на една календарна година:

 

1. Три пъти в годината в планов порядък ще се провежда хомеопатична консултация за детето, с цел проследяване на развитието му. Планирайте и запишете час за преглед "проследяване" при Вашия лекар на всеки четири месеца. При необходимост,такава консултация може да се проведе повече от 3 пъти годишно,което не излиза от рамките на абонаментната програма.

2. Един път годишно профилактични лабораторни изследвания (ПКК и урина)

3. Постоянна възможност за консултации по телефона с лекуващия лекар на детето

4. Диагностика на опорно – двигателния апарат

5. Цветотерапия по метода на д-р Бах

6. Информация за родителите в пред епидемична обстановка.

7. Прегледи при остри случаи и състояния, независимо от честотата им, както и възможност за скенар – експертиза и лабораторни изследвания при необходимост.

 

Пълният пакет услуги в абонаментната програма за една календарна година е на стойност 570 лв. Абонаментът е годишен, с варианти за разсрочено плащане на 2 или 3 вноски през 4 месеца. При вкючване на втори член от семейството в абонаментна програма, ще ползвате отстъпка от 10% за всеки абонамент.

 

ВАЖНО: При отсъствие на Вашия лекар или при претоварване на дневния му график, в случай на спешност, детето Ви ще има възможност да бъде прегледано от друг лекар от екипа на центъра.

 

* Забележка: Първоначалният преглед (хомеопатичното интервю) НЕ влиза в цената на пакетната услуга.

FacebookGoogle Plus
Новини
Препоръчваме