Годишен абонамент за възрастни

Годишен абонамент за възрастни

ЗДРАВНА АБОНАМЕНТНА ПРОГРАМА ЗА ВЪЗРАСТНИ


Уважаеми пациенти, организираната здравна абонаментна програма има за цел да осигури пакет от услуги, свързани с грижа за Вашето здраве в холистичен аспект.

 

Холистичният принцип за здраве, включва превантивен контрол върху психо – емоционалното състояние и от там върху физическото състояние на организма, правилно хранене и детоксикация на организма.

 

Програмата дава възможност за предварително познаване на пациента и при нужда да се реагира адекватно дори със съвети по телефона, ако е невъзможен преглед при лекуващия лекар.

 

Превантивният контрол включва хомеопатични консултации с лекуващия лекар , оценка на енергийното състояние на организма ,СКЕНАР-процедури за укрепване на имунната система. Превантивният холистичен контрол, е особено полезен за хора, които са изложени на постоянно напрежение и ежедневно натоварване. Важен елемент от профилактиката са и лабораторните изследвания.

 

Медицински център „Хирон-София" има следните ангажименти към Вас в рамките на една календарна година.

1. Три пъти годишно хомеопатична консултация-проследяване -планирайте и запишете час при Вашия лекар на всеки 4 месеца

2. Два пъти диагностика на общото енергийно състояние на организма-Медискрин.

3. Три процедури СКЕНАР терапия

4. Един път годишно лабораторни изследвания

5. Еднократна диагностика на състоянието на опорно- двигателния апарат.

6. Цветотерапия по метода на д-р Бах.

7. Прегледи при остри състояния и СКЕНАР-експертиза при необходимост.

8. Телефонни консултации.

 

Пълният пакет услуги в абонаментната програма за една календарна година е на стойност 570 лв. Абонаментът е годишен, с варианти за разсрочено плащане на 2 или 3 вноски през 4 месеца. При включване на втори член от семейството в абонаментна програма, ще ползвате отстъпка от 10 % за всеки абонамент.

 

ВАЖНО: При отсъствие на Вашия лекар или при претоварване на дневния му график, в случай на спешност, ще имате възможност да бъдете прегледан от друг лекар от екипа на центъра.

 

* Забележка: Първоначалният преглед (хомеопатичното интервю) НЕ влиза в цената на пакетната услуга.

 

FacebookGoogle Plus
Новини
Препоръчваме