Психотерапия със Соня Семах

Психотерапия със Соня Семах

 

От първи април в МЦ "Хирон-София" ще работи Соня Семах - психолог и психотерапевт.

 

Първоначална консултация - само за възрастни или родители на деца - 40 лв. - 50 мин.

Диагностика - само за деца - 80 лв. - 50 мин.

Терапевтичен сеанс възрастен, дете или цяло семейство - 40 лв.

 

Психотерапията е предназначена за всеки, който иска да научи повече за себе си или се нуждае да се справи с житейски или личностов проблем. Тя може да се провежда в индивидуални сесии под формата на разговор. Също така може да се прилага метода на психодрамата. Чрез него се разиграват проблематичните сцени на клиента. С помощта на терапевта клиентът успява да погледне проблема си от различна гледна точка и да генерира различни решения.

 

Психодрамата е подходяща и за деца, тъй като през играта и ролите те отработват по естествен начин потиснати емоции и травми. Методът е подходящ от 4 годишна възраст в индивидуален или групов формат.

 

Соня Семах е завършила Психология в Нов български университет. Работи в сферата на детската психология и семейното консултиране. През 2014 г. придобива квалификацията психодрама терапевт към институт за психодраматични практики „Хирон". Работила е като училищен психолог и в момента работи като психолог в НПО, както и в Център за детско развитие и психологическо консултиране „Когнитива". Има участие в изследователски проект, финансиран от УНИЦЕФ България „Стандарти за ранно детско развитие и учене – възрастова валидизация" като експерт-наблюдател. Член е на Българското дружество по психодрама и групова терапия. Участвала е и все още се обогатява професионално в множество международни семинари по психодрама. Професионалният й интерес е в психодрамата за деца.

 

НЕОБХОДИМО Е ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ НА ЧАС НА 0887 413 304.

FacebookGoogle Plus
Новини
Препоръчваме