Пренареждане на матрицата и ТЕС

Пренареждане на матрицата и ТЕС

Пренареждане на Матрицата

 

Защо каквото и да правя не мога да спра да пуша? Защо все имам желание да се тъпча с храна и не успявам да спазвам диети? Защо съм пристрастен към алкохола? Защо постоянно привличам неправилните партньори? Защо съм толкова тревожен за здравето си? Защо нещо все ме боли? Защо не мога да си намеря мечтаната работа? Защо все се провалям?

Това, са само малка част от хилядите въпроси, на които можете да получите отговори, но и да намерите решение чрез техниката Пренареждане на Матрицата.

 

Пренареждане на Матрицата (Matrix Reimprinting) е иновативна терапевтична техника от енергийната психология, разработена от Карл Долсън през 2008 г. Базирана е на Техника за емоционална свобода –ТЕС, чрез която се въздейства върху енергийната система на тялото. Нашите тела имат 14 меридиана (енергийни канала), по които протича фина енергия . Още преди 5000 години китайците са направили карти на тези меридиани и на акупунктурните им точки.

 

При Техниката за емоционална свобода чрез потупване, в определена последователност върху краищата на меридианите, се хармонизират фините енергии на тялото и отрицателните чувства и дискомфортът отшумяват бързо. Чрез прилагането й се откриват блокирани емоции, скрити в подсъзнанието, включително преживявания от най-ранна детска възраст и дори минали прераждания.

 

Пренареждане на Матрицата използвайки ТЕС, достига до по-дълбоки нива на съзнание, като едновременно се осъзнават и заместват старите саморазрушаващи възприятия за себе си и света, с нови, жизнеутвърждаващи. Как става това? Стресиращите случки от живота ни остават в нашите енергийни полета като енергийни тела от замръзнала енергия, която чака да бъде интегрирана от нас. С Пренареждане на Матрицата ние работим директно с тези енергийни тела, за да разтоварим техния негативен емоционално заряд. На тяхно място в състояние на променено съзнание ние слагаме желаната картина за себе си и света. Това подобрява емоционалното и физическото ни здраве, възвръща душевния ни баланс и отприщва потенциала ни. Този процес води до трансформация на човека и прозрения за разрешаването на проблемите му.

 

Пренареждане на Матрицата се прилага при депресии, фобии, тревожност, безсъние, хронични болки, пристрастявания към алкохол и цигари, наднормено тегло, за подобряване на самочувствието, за увеличаване на творческия потенциал и др. Тази техника е нежна към личността и при нея не се използва хипноза.

 

Времетраенето на сесия при всеки човек е индивидуално, но обикновено отнема около 90 мин.

Техниката не е опасна, но изисква осъзнаване и затова е по-подходяща за деца над 12 г.

 

Терапевти: д-р Йоанна Йорданова

Елица Узунова

FacebookGoogle Plus
Новини
Препоръчваме