Извънредно положение

Извънредно положение

Уважаеми пациенти,

 

Във връзка с извънредната ситуация, обявена в страната до 13 април 2020 г., в МЦ „Хирон-София" се въвеждат следните ограничителни мерки:

 

  1. Въвежда се намалено работно време от 10.00 – 16.00 часа.
  2. Ще бъдат приемани пациенти САМО с предварително записан час, графикът на лекуващите хомеопати ще бъде разреден, с цел предотвратявяне струпване на пациенти в чакалнята. Молим, всички пациенти да спазват строго записания си час, или да изчакват отвън, откъдето ще бъдат повикани след освобождаване кабинета на лекаря от предишния пациент!
  3. Моля, свързавайте се с лекуващите Ви хомеопати предимно по телефона и посещавайте МЦ „Хирон-София" само при необходимост! Телефонните консултации са отдавна въведен начин на общуване с лекарите, те се заплащат, а сметките по които това става са посочени са на сайта на МЦ „Хирон-София" в оранжевото каре. Банкова сметка МЦ "Хирон-София": ЦЕНТРАЛНА КООПЕРАТИВНА БАНКА АД, BIC: CECBBGSF IBAN: BG41 CECB 9790 10B1 9334 01. Обръщайте се за съвет, консултация и допълнително разяснение на телефоните на центъра: 02 /981 43 55 и 0886 004 113
  4. Пациентите, които е необходимо да посетят Центъра, Молим да носят предпазни средства – обикновени хирургически маски, да дезинфикцират ръцете си с намиращия се на регистратурата препарат и да се стремят да ограничат престоя си на територията на Центъра до минимум.
  5. Спира се даването на лекарства в Центъра, те ще могат да бъдат закупени от аптека или поръчани по куриер.
  6. В срок до края на обявената извънредна ситуация се прекратяват всички безплатни информирани събеседвания с пациенти, образователни лекции, както и посещения на лекари от Центъра в градовете Кърджали, Бургас и Стара Загора.
  7. Стремете се максимално да ограничите всякакви контакти с други хора! Бъдете съвестни и отговорни към Вашето собствено здраве, както и към здравето околните, включително това на вашите лекари!

Управител на МЦ „Хирон-София"

Д-р Вилма Михйлова

FacebookGoogle Plus
Новини
Препоръчваме