Програма „Квинтесенция на здравето“

Програма „Квинтесенция на здравето“
Програма „Квинтесенция на здравето“

Хармонизиране на Петте елемента

Описание:

Това е пет степенна програма за възвръщане на здравната хармония и енергия във вашето тяло.
Кои са петте елемента на Природата?
Това са Земя, Вода, Въздух, Огън и Етер, всички те присъстват под различна форма и в нашето тяло. Тръгвайки от горе на долу от енергията към материята, ние ще изминем този холистичен път на здравето посредством Астротелесната терапия. 
Етер 

Представлява енергоинформационната вибрация, която прониква всичките четири елемента и ги изпълва с електромагнетизъм. Той е това, което ги оживотворява. В нашата здравна програма Етерът отговаря на Астротелесната консултацията, с която започваме оздравителния процес . По време на тази консултация терапевтът и клиентът обменят информация и енергия, на база на които се планират следващите индивидуални стъпки.
Огън 

Свързва се с динамичните процеси в тялото и неговата двигателна активност. Тук прилагаме мануални лечебни техники, масаж, инфрачервени лъчи, изправителна гимнастика, акупресура, биоенерготерапия и др.
Въздух

Този елемент е носител на живителната сила, необходима на мозъка и сърцето. Чрез серия от дихателни упражнения и методики ние ще активираме неизползвания капацитет на вашата дихателна система. След тази част от програмата ще почувствате прилив на енергия, жизнен тонус и балансиране на нервната система.
Вода

Тук извършваме лимфен дренаж и предоставяме конкретни указания за здравословната употреба на водата – външно и вътрешно. Предписват се конкретни физиотерапевтични процедури с вода. 
Земя

В последното ниво заедно изграждаме устойчива система от здравословни навици. Тук вече ще разполагате с здрава, твърда основа, върху която да изградите наново физическата си и душевна стабилност. Включва обучение по самомасаж, стабилизираща и заздравяваща мускулите гимнастика, както и техники за заземяване. 
Чрез нови подходи и изпитани във времето практики, ще преоткриете скритите възстановителни сили на вашето тяло. 
ВАЖНО: Самата програма се провежда в рамките на 4-ри седмици, като всяко посещение е един път седмично. Първото посещение включва консултация от 60 мн. и терапия 60 мин., а всяко следващо посещение е 60 минутна терапия.

Цената на пълната програма е 300 лв. (при редовна цена от 390 лв.)
Предварителното записване на час е задължително! За записване, моля свържете се с регистратурата на Центъра - 0886 004 113.
FacebookGoogle Plus
Новини
Препоръчваме