"Защо децата боледуват"

"Защо децата боледуват"

Книгата на д-р Кишор Мета:"Защо боледуват децата"  можете да намерите в книжарници "Хеликон" в цялата страна. Книгата представя 40 годишния хомеопатичен опит на нашия консултант от Индия,

 

Защо боледуват децата? Какви са причините, които ни правят податливи на вируси, бактерии, пристрастяване, зависимости... Има ли начин да се освободим от тях, от фамилните предразположения, от наследствените болести, да неутрализираме вредното влияние на околната среда и непрекъснатия стрес на който са подложени децата - в училище, вкъщи, на улицата или в семейството.

 

Отговорите, които дава д-р Мета са резултат от дългогодишния му опит при лечението на деца, са естествени, логични и най-важното работят и помагт на десетки родители да живеят спокойно и да отглеждат здрави деца.

 

Уникалното четиво е предназначено както за практикуващи хомеопати, така и за родители, които искат да разбрат повече за този метод на лечение. Книгата е посветена на здравословните проблеми, засягащи децата от преди раждането до осемнайсет годишна възраст.

FacebookGoogle Plus
Новини
Препоръчваме